THEMADAGEN: ‘K L A N K  I N  F O C U S’

Ik ga themadagen opzetten voor kleine groepen onder de noemer ‘Klank in Focus’. Dit is een aanvulling op mijn reguliere lessen, omdat ik overtuigd ben van de kracht van een groep. In een groep, mits veilig, kunnen er bijzondere dingen gebeuren in klank en kun je gedachten uitwisselen over hoe een ieder zijn eigen stem ervaart. Bovendien is daar de kracht van het luisteren en de feedback die gegeven kan worden op een stem. Ik heb een prachtige locatie gevonden, die ik voor deze themadagen ga gebruiken! (zie foto links).

Voor wie?
Ben jij een (amateur) zanger, werk je in het onderwijs of in de hulpverlening of sta jij als spreker vaak voor groepen bv. voor het geven van presentaties in het bedrijfsleven? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van stemgebruik en ben je benieuwd of ook jouw stem nog meer klank, meer volume en meer kleur zou kunnen krijgen? Dan is deze dag voor jou!

Waar en hoe?
In de prachtige bosrijke omgeving van Bloemendaal verzorg ik op 3 juli tussen 10.00 en 17.00 een themadag: “Vrijer worden in Klank”. Uitgangspunt is de Lichtenberger Methode. De methode is gebaseerd op de anatomie en de fysiologie van het stemapparaat en het lichaam. Door middel van bevragen en stimuleren van de zintuigen kan onze stem daadwerkelijk aan klank en intentie winnen.

Daar horen vragen bij als:
Waar voel ik mijn klank?

Kunnen mijn oren naast “beOORdelen” of het hard of zacht, mooi of lelijk is, ook nog andere aspecten in de klank horen?” Kan ik mezelf en mijn klank meer sensorisch waarnemen, als ik spreek of zing?”

Kan ik bij mezelf opmerken wanneer ik controle probeer uit te oefenen op mijn ademhaling en hoe beïnvloedt dat mijn stemklank?”

Schrijf je in:
Kom onderzoeken en ervaren! Schrijf je op tijd in want er is ruimte voor 6 tot maximaal 10 deelnemers.We werken zowel gezamenlijk als individueel.

Prijs: € 145,00 p.p. (21% BTW inbegrepen).
Voor thee, koffie en iets lekkers word gezorgd (wel zelf je lunch regelen)

Adres: Muziekschuur, Donkerelaan 55 in Bloemendaal.

Meld je aan via estherverhagen@hetnet.nl