top of page

WORKSHOP OP MAAT

Esther-Workshop-foto-pc.jpg

De Praktijk voor Vrijer Zingen en Spreken verzorgt ook op maat gemaakte Workshops. Deze Workshops vallen in de smaak bij mensen die beroepsmatig in het openbaar spreken en mensen die het liefst in groepsverband zingen. Ook voor zingen met een gezelschap tijdens een teamuitje of verjaardag kunt u Esther Verhagen inhuren.

ZANGWORKSHOP
TEAM-UITJE OF VERJAARDAG

(Dagdeel)

Verras je vrienden of verras als vriendengroep juist de jarige met een gezellige (maar ook leerzame!) zangworkshop. Deze zangworkshop zorgt ook voor sfeer en gezelligheid tijdens teamuitjes of eindejaarsfeesten. Samen zingen verbindt mensen! Met als basis de Lichtenberg Methode doen we gezamenlijk oefeningen in waarneming, leren we al snel een betere klank voort te brengen en zingen we als resultaat een aantal nummers.

Deze gezellige en leerzame zangworkshop kan binnen het bedrijf, bij je thuis, op een externe locatie of in de Praktijk voor Vrijer Zingen en Spreken plaatsvinden.

Tarieven en locatie:

(Bij deze prijzen is 21% btw inbegrepen, tot 21 jaar wordt geen btw berekend)

1 Dagdeel van 3 uur in de Praktijk voor Vrijer Zingen en Spreken: 300 euro
1 Dagdeel van 3 uur op een locatie binnen een straal van 40 km: 400 euro

vogels-home_edited_edited.jpg

KLANK IN FOCUS

Intensieve dag van verdieping

Een intensieve, leerzame dag voor zangers (zowel amateurs als professionals) en sprekers die nog meer willen weten over de Lichtenberger Methode. Op deze dag kom je meer te weten over jouw eigen klank door dit binnen een veilige setting te onderzoeken en te ervaren. Deze workshop komt voort uit Esther's overtuiging (door ervaring) dat in groepsverband, mits veilig, bijzondere dingen kunnen gebeuren. Je komt in een ander contact met jezelf en met elkaar.

Dus werk je in het onderwijs of in de hulpverlening, sta je als spreker vaak voor groepen en ben je benieuwd of ook jouw stem meer klank, meer volume en meer kleur zou kunnen krijgen? Dan is deze dag, waarbij het uitgangspunt de Lichtenberger Methode is, zeker voor jou!

Locatie:

Voor de Klank in Focus workshop maakt Esther - afhankelijk van de groepsgrootte - gebruik van 2 mogelijke locaties: de muziekschuur op de Donkerelaan 55, in de prachtige bosrijke omgeving in Bloemendaal of de Jansstraat 33, in het centrum van Haarlem.

Tarief en data:

(Bij deze prijs is 21% btw inbegrepen, tot 21 jaar wordt geen btw berekend)

1 Dag (koffie, thee en lunch inbegrepen): 175 euro
Groepsgrootte: 4 - 10 personen

Houd voor de agenda van deze speciale workshop de berichten op Facebook en Linkedin en de homepage van deze website in de gaten.

vogels-home_edited_edited.jpg

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Het annuleren van een workshop is niet mogelijk. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht, ongeacht de reden van afzegging.

Vogelbalk 1.jpg
ZANGWORKSHOP
KLANK IN FOCUS
bottom of page